23 Nisan Anaokulu
19 MAYIS MAH. 3104 CAD. SEHIT NEJAT YAMAN ILK VE ORTA OKULU NO 9 İÇ KAPI NO 1 TEKKEKÖY / SAMSUN

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde, Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip Nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Biz ; Öğrencileri çalışmaların odak noktası yapmak ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda yetiştirmek için varız. Biz ; Eğitimde mükemmel öğrenmenin itici gücü olabiliriz. Biz ; Kendisi ve çevresi ile barışık,çağdaş demokrat, insancıl,eğitilmiş bireyler yetiştirmek için varız. Biz ; Öğrencileri bulunduğu çağa göre değil,onları bekleyen çağa göre yetiştirirken milli değerlerden,genel kültüründen,Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeden yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İkili (Sabahçı - Öğlenci)

İkili (Sabahçı - Öğlenci)